Prodaja Seoska kuća, Vaggeryd, Skåne, Sweden, Nöthult Norrgården, 56791 Vaggeryd

Prodaja - Cod. 39213

  • Tipologija: Seoska kuća
  • Područje: 78192 m²
  • N° soba: 6-7
  • Kat: Trä

Prava farma konja na dobroj lokaciji!
Lijepa farma konja od oko 8 ha s dobrim mogućnostima za rad, u srcu Smålanda.

Ova finska farma sa položajem topova u blizini E4, nalazi se južno od Jönköpinga. Ovdje možete brzo doći do velikog grada za samo 20 minuta! Do Värnama udaljeni ste 30 minuta vožnje. Također u blizini centra Vaggeryda sa školama i trgovinama te blizine Vaggerydovog tramvaja koji je udaljen samo 8 minuta.


Imanje se sastoji od velike glavne zgrade iz 1802. godine sa 7 soba i kuhinjom. Veliki dio šarma iz 19. stoljeća sačuvan je ovdje. Zgrada je obnovljena u obrocima, odnedavno 2017. s produženom spavaćom sobom, kupaonicom, praonicom rublja i malim uredskim dijelom. Iste godine izgrađen je novi trijem površine 26 m2 u hladnom zapadnom stilu. Vlakna je instalirana i spremna, samo se povežite! U ovom finom postrojenju uloženo je mnogo energije u detalje da bi se dobio pravi osjećaj i pogled na gradilištima. Kao što su ručno izrezane ploče, ručno kovani nokti i drugi skupi izbor materijala!

Objekt uključuje sljedeće;

- Stabilna zgrada od oko 350 m2 sa 6 kutija sa promjenjivim zidovima, tuš-slavinom s toplom vodom. Sva struja u stabilnoj zgradi zamijenjena je 2014. godine radi najveće sigurnosti. Ispitivanje je počelo prostorijama za tretiranje konja. Na ovom je mjestu dostupna visokokvalitetna gumena prostirka. Prostor za odlaganje i prostor za hranjenje ispod krova, za odlaganje hrane ili strojeva / spremište za drva, 2 sedlarske komore, od kojih je manji sa sudoperom i toplom vodom. Veći sadrži prozore na jahalištu kao i poklopac sušnice. Oba su izolirana i grijana. Velika kućica s visokim stropom za odlaganje na jednom kraju. Na drugom kraju je dobro izolirana i skupa soba od nešto više od 50 četvornih metara. Soba je dovršena 2019. godine i koristila se kao učionica, a grije se zračnom toplinskom pumpom. Ovdje se nalazi kuhinja s štednjakom u modernom retro modelu, prekrasan jedinstveni sudoper u bakru s toplom / hladnom vodom. Spavaće potkrovlje na vrhu sobe je započelo. Mnogo je prilika ovdje! Soba se može pretvoriti u stan jednostavnim sredstvima ili koristiti za konferencije, zabave i tečajeve. U blizini sobe nalazi se suhi ručnik Separett.

- Dobro drenirani osvijetljeni tok jahanja oko 30x35 m.
- Osvjetljeni kružni koralj promjera oko 18 m. s malim postoljem.
- Brdoviti vrtovi prirode.
- 2 odvojive elektrane. Jedan od oko 30 četvornih metara u susjedstvu radionice. Drugi oko 25 četvornih metara. Električne grijane automatske šalice vode u oba načina otpuštanja.
- Odmarajte dvorište i dječji vrtić s velikom ogradom protiv stadiona.
- Izolirana radionica površine oko 28 m2 s lijevanim podom i zračnom toplinskom pumpom.
- Različiti trijem zapadnog stila od oko 26 m2. Ovdje možete sjediti i uživati u potpuno bez insekata!

- Mala kuća 1. Zgrada površine oko 13 m2 s podnim grijanjem na bazi vode. Danas se koristi kao klinika, ali može se koristiti kao npr. pansion / ured.
- Zgrade 2. Danas se koristi kao spremište s malim podrumom.
- Ugodan prostor za roštilj na kraju objekta.

Farma je zajamčena kvalitetom i ima oznaku "Säker Hästgård", što između ostalog daje i malu premiju osiguranja kod Länsförsäkringar.

U okolini su lijepe vožnje i vožnje cestama.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


REALIGRO FREE ADVERT
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB